Over ons

Banner
Ceremonie Depoorter Ekkow Photography  114

Begeleiding in een moeilijke periode

Reeds meer dan 30 jaar helpt en ondersteunt uitvaartzorg Depoorter families voor, tijdens en na een overlijden. Omgaan met verlies van een dierbare is en blijft één van de moeilijkste periodes in ons leven. Het is dan ook onze taak om jullie zo optimaal mogelijk te begeleiden en te ontlasten in deze turbulente periode.

Neem contact op

Uitvaart Depoorter werd in 1990 opgericht door Joris Depoorter in het filiaal te Jabbeke. In 2018 werd begrafenissen Verlinde te Bredene overgenomen.

Op vandaag wordt uitvaartcentrum Depoorter geleid door Marieke & Tineke Depoorter en zijn ze dus actief in beide filialen te Bredene en Jabbeke.


Ons team

Ceremonie Depoorter Ekkow Photography  26

Marieke

Als verpleegkundige met 15 jaar ervaring weet Marieke exact hoe om te gaan met verlies en slecht nieuws. Ook de medische achtergrond heeft al vaak zijn nut getoond in bepaalde situaties. Ze volgde de opleiding ‘begrafenisondernemer’ en behaalde in 2019 haar diploma hiervan.

Ceremonie Depoorter Ekkow Photography  23

Tineke

Tineke studeerde marketing en internationaal management. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring in de zorg, meer bepaald in de sector ziekenvervoer. Daarnaast stond ze ook in bij de organisatie van huwelijken. De combinatie van deze twee zijn dan ook van cruciaal belang bij de menselijke ondersteuning en het organiseren van de uitvaart.

Ceremonie Depoorter Ekkow Photography  38

Arne

Arne heeft meer dan 10 jaar ervaring in de uitvaartsector en heeft al van jongs af een grote interesse om in deze sector actief te zijn. Hij heeft dan ook een grote passie voor de uitvaart in het algemeen en streeft er naar dat mensen op een waardevolle manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare.