Over ons

Banner

Al sinds 1990 helpt en ondersteunt Uitvaartcentrum met zorg Depoorter families in de regio Jabbeke /Oudenburg tijdens wat vaak de moeilijkste periodes in hun leven zijn. Het is onze taak om ook u in een turbulente moeilijke periode op een zo discrete en sereen mogelijke manier te begeleiden rond alle aspecten van uitvaartverzorging. Een menselijke en empathische aanpak voor u en uw familie is voor ons daarbij het grootste respect dat we kunnen tonen aan de overledene.

De week vanaf het overlijden tot de begrafenis is vaak beladen met diepe emoties. Het laatste waar u op dat moment wilt om bekommeren is administratie. Wij nemen de praktische kant volledig op onze schouders en doen er alles aan om de overledene een mooie en persoonlijke uitvaart te bezorgen. Daarnaast beschikken we over een eigentijds en stijlvol funerarium waar u op een waardige en serene manier afscheid kunt nemen.

Begrafenissen Depoorter werd in 1990 opgericht door Joris Depoorter, die na een opleiding en carrière als verpleegkundige zijn kennis en ervaring wilde gebruiken om mensen te helpen tijdens de moeilijkste periodes in hun leven. Al vanaf de eerste dag vaarde hij een eigen koers, weg van de klassieke, oerconservatieve denkwijzen en methodes uit die tijd. Zo groeiden we uit tot een betrouwbare en gewaardeerde steunpilaar in de regio Jabbeke-Oudenburg-Bredene-De Haan-Oostende.

Op vandaag wordt uitvaartcentrum Depoorter geleid door Marieke Depoorter en nog steeds ondersteund door haar vader. De ervaring van Joris en de moderne toets van Marieke en Tineke houden elkaar in evenwicht. Marieke en Joris hebben beiden een achtergrond in de zorgsector. Hun jaren ervaring als verpleegkundige spelen vandaag een cruciale rol bij de menselijke ondersteuning van u en uw familie en het respectvol opbaren van de overledene.

Img 3606