Over ons

Banner
IMG 9005 kopie website

Begeleiding in een moeilijke periode

Reeds meer dan 30 jaar helpt en ondersteunt uitvaartzorg Depoorter families voor, tijdens en na een overlijden. Het verlies van een dierbare is en blijft één van de moeilijkste en meest kwetsbare periodes in ons leven maar we begeleiden iedereen hier zo goed mogelijk bij op praktisch en emotioneel vlak. We streven ernaar dat elke familie op een warme manier onthaald wordt en elk op zijn eigen manier afscheid kan nemen. Binnenkort kunnen we jullie nog beter van dienst zijn vanuit de nieuwe locatie: Brugsesteenweg 51D in Bredene. Tot dan vind je ons terug op het gekende adres in de Nukkerstraat in Bredene. Ons funerarium in Jabbeke blijft operationeel zoals voorheen.

Neem contact op

Uitvaart Depoorter werd in 1990 opgericht door Joris Depoorter in het filiaal te Jabbeke. In 2018 werd begrafenissen Verlinde in Bredene overgenomen.

Op vandaag wordt uitvaartcentrum Depoorter geleid door Marieke & Tineke Depoorter en zijn ze dus actief in beide filialen in Bredene en Jabbeke.


Ons team

IMG 8947 kopie 2 website

Marieke

Als verpleegkundige met 15 jaar ervaring weet Marieke exact hoe om te gaan met verlies en slecht nieuws. Ook de medische achtergrond heeft al vaak zijn nut getoond in bepaalde situaties. Ze volgde de opleiding ‘begrafenisondernemer’ en behaalde in 2019 haar diploma hiervan.

IMG 8940 kopie website

Tineke

Tineke studeerde marketing en internationaal management. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in de zorg, meer bepaald in de sector ziekenvervoer. Daarnaast stond ze ook in bij de organisatie van huwelijken. De combinatie van deze twee zijn dan ook van cruciaal belang bij de menselijke ondersteuning en het organiseren van de uitvaart.

IMG 8965 website

Arne

Arne heeft meer dan 15 jaar ervaring in de uitvaartsector en heeft al van jongs af een grote interesse om in deze sector actief te zijn. Hij heeft dan ook een grote passie voor de uitvaart in het algemeen en streeft er naar dat mensen op een waardevolle manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

IMG 8955 foto website

Femke

Femke startte haar carrière als fysicus op de dienst radiotherapie, waar ze patiënten begeleidde bij hun bestraling. De waardering die ze kreeg om voor de patiënten en hun families klaar te staan in moeilijke tijden, was haar grootste drijfveer. Ze koos bewust om de overstap te maken naar de uitvaart waar ze haar zorgend karakter en administratieve talenten kan combineren. Troost en warmte vinden in het afscheid van een dierbare, zijn voor haar essentieel. Ze houdt ervan dat alles tot in de puntjes in orde is en schrikt er niet voor terug om hiervoor een extra inspanning te leveren.

IMG 8963 website

Thebis

Thebis studeerde af als marketeer met een sterke achtergrond in grafische vormgeving. Haar passie voor de uitvaartsector leidde haar naar een aanvullende opleiding als uitvaartassistent. Dankzij haar creatieve vaardigheden houdt zij zich vooral bezig met het ontwerpen van rouwdrukwerk, het bewerken van foto's, het opmaken van fotoprojecties,... Op die manier creëert ze mooie herinneringen voor de nabestaanden.

IMG 8979 kopie website

Lisa

Lisa studeerde orthopedagogie, waar het welzijn van de mens centraal staat. Aansluitend behaalde ze haar diploma bedrijfsmanagement. Tijdens haar stage bij Depoorter leerde ze de uitvaartsector beter kennen, waar ze haar opleidingsachtergrond tot uiting kon laten komen. Voor haar is het meest waardevolle aspect, een warm afscheid verzorgen, geheel naar de wensen van de nabestaanden.